0590 64 200

O podjetju

1A internet d.o.o. se lahko pohvali s 15-letno tradicijo izdelave spletnih strani in ostalih računalniških storitev v Sloveniji in tujini. Naše podjetje redno zaposluje 7 ljudi in vrsto zunanjih sodelavcev, ki sodelujejo pri številnih kreativnih projektih v okviru podjetja. Glede na to, kako se splet interaktivno spreminja in konstantno raste, tudi v naši ekipi na prvo mesto postavljamo izobraževanje ter nenehno nadgrajevanje svojih znanj ter iskanje inovativnih rešitev. Tako svojo ponudbo uspešno širimo tudi izven meja ter iščemo nove kreativne možnosti udejstvovanja in nadgrajevanja.

Eden naših ciljev je strankam zagotoviti celostno podporo, zato smo pod enim okriljem združili strokovnjake z različnih področij, ki pripomorejo k dovršeni realizaciji končnega produkta. Naše storitve obsegajo izdelavo in gostovanje spletnih strani, spletno oglaševanje, profesionalno pisanje tekstov, grafično oblikovanje, fotografijo, postavitev spletnih trgovin, registracijo domen ter prodajo računalniške opreme in servis.

Naša vizija je ostati podjetje, ki na enem mestu zagotavlja vrhunske storitve in stremi k vedno novemu nadgrajevanju in izpopolnjevanju.